marcel-schenk-fotograaf-utrecht

FOTOGRAAF PRIJZEN & BOEKEN

PRIJS FOTOSHOOT UNLIMITED

€ 149,-

Dit tarief is voor de fotoshoot waarbij de eerste foto is inbegrepen in de prijs. Wil je meer foto’s dan is elke volgende foto €39,- inclusief professionele nabewerking. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Speciaal tarief voor studenten: € 99,- (op vertoon van studentenpas).

Bij de Fotoshoot Unlimited krijg je:

Aan het einde van de sessie bekijken we samen de afbeeldingen en kies je zelf welke en hoeveel foto’s je graag hebben wilt. 

BOEK JE FOTOSHOOT

Tip: bij de Fotoshoot Unlimited kun je visagie als extra boeken voor € 89,-

Eenmalige aanbieding vrijdag 31 maart, profielfotodag (max 30m): € 99,-

Laden...

Zoek je een fotograaf voor profielfoto’s of portretten bij bedrijven of instellingen, ga dan naar de pagina voor bedrijven.

PERSOONLIJK CONTACT

Is een datum waarop je graag zou willen geblokt of wil je liever buiten mijn reguliere uren een afspraak maken? Neem dan contact op en dan kijken we hoe we het beste een geschikt moment kunnen vinden.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

In de prijs van de fotoshoot is altijd één foto inbegrepen. Voor elke extra foto betaal je een bedrag per foto inclusief professionele nabewerking. Aan het einde van de sessie bekijken we samen de afbeeldingen en kies je zelf de foto’s die je graag hebben wilt. Op deze wijze kun je direct na afloop van de fotoshoot zelf bepalen hoeveel en welke foto’s je wilt afnemen.
Als het even mogelijk is ga ik snel aan de slag met het retoucheren en ontvang je de foto’s binnen 5 werkdagen. (Bij grote drukte kan het wat langer duren, maar altijd binnen twee weken). Ook is het mogelijk met spoed te leveren als dat noodzakelijk is. Laat het vooraf weten en dan ga ik kijken wat ik kan doen. De definitieve afbeeldingen worden geleverd via een downloadlink per e-mail. Je ontvangt de foto’s in verschillenden formaten, waaronder een formaat geschikt voor social media. Op deze wijze kun je je foto’s direct online gebruiken.
Na je boeking stuur ik je een overzicht met tips waar je aan kunt denken ter voorbereiding. Tijdens de fotoshoot regel ik verder alles voor je en kun jij genieten van een leuke ervaring. Heb je vooraf nog ergens vragen over, bel of mail me dan gerust. Ik probeer je vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden.
Dat verschilt per persoon. Het kan snel als dat gewenst is, maar vaak is het beter om rustig de tijd te nemen. Ik hanteer in ieder geval geen tijdslimiet zodat we alle tijd en rust hebben om tot het optimale resultaat te komen.
Je kunt bij het online boeken direct betalen via Ideal (Mollie) of voorafgaande aan de shoot het bedrag overmaken. Ik stuur je altijd voorafgaande aan de shoot een factuur met alle gegevens.
Ja, dat kan. Stuur me na de boeking je bedrijfsgegevens per email en ik verwerk deze op de factuur.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Scroll naar boven