Werkwijze, mogelijkheden & prijzen

Op deze pagina informeren we je graag welke mogelijkheden er zijn voor een fotoshoot en wat de prijzen zijn. Daarnaast vind je hier informatie over hoe een fotoshoot in zijn werk gaat en hoe je je er het beste op kunt voorbereiden. Tenslotte kun je via deze pagina online een afspraak inplannen.

Wanneer kom jij langs voor een professionele foto?

Kwaliteit boven kwantiteit

Mijn boekingen zijn beperkt tot maximaal twee sessies per dag zonder specifieke tijdslimiet. De reden is eenvoudig. Om oprechte expressie op de foto vast te kunnen leggen is tijd en aandacht nodig. Geen haastwerk, maar rustig wennen aan de camera en gezamenlijk zoeken naar de ultieme look. Zo wordt het maken van nieuwe foto’s een belevenis en krijg je foto’s die op authentieke wijze je persoonlijkheid weergeven.

De ideale uitdrukking voor een profielfoto is vertrouwen en benaderbaarheid. Sommige mensen kunnen die expressie eenvoudig op het gezicht toveren, bij anderen duurt het wat langer wat ook prima is. We kijken niet op de klok dus we hebben alle tijd om tot een goed resultaat te komen.

Voorafgaande aan de fotoshoot ontvang je een lijst met tips ter voorbereiding (kledingkeuze, haar, make-up etc.). Zo kun je jezelf optimaal voorbereiden. En als je vragen hebt, bel of mail gerust.

Coaching tijdens de fotoshoot

Gedurende de fotosessie coach ik je bij alles wat je moet weten. Expressie, houding, etc. Het doel hiervan is om te komen tot een ​​aantal fantastische foto’s waar je authentiek en ontspannen op staat. Daar neem ik met plezier zoveel tijd voor als nodig is.

Een of twee keer tijdens de sessie stoppen we even en kijken we naar enkele foto’s die we hebben genomen. Op deze wijze kun je direct zien hoe je op de foto staat. En als er iets is dat je wilt veranderen, dan kunnen we dat ter plekke doen.

Aan het einde van de sessie gaan we zitten en bekijken we de foto’s die we hebben gemaakt. Van daaruit kies je zelf je favoriete foto’s waarbij ik je advies kan geven over wat de beste opnames zijn. Naast de hoge resolutie JPEG’s, zorg ik er ook voor dat je de foto’s in een formaat voor Social Media ontvangt. Dat bespaart je de moeite van het verkleinen van de opnamen achteraf en je kunt ze direct gebruiken voor LinkedIn en andere platforms.

Prijzen Fotoshoot Unlimited

Fotoshoot Unlimited

Het tarief voor de fotosessie is een vast bedrag van €99,- inclusief BTW. De eerste foto inbegrepen in de prijs. Elke volgende foto is €35,- inclusief professionele nabewerking. Hiervoor krijg je:

  • Een professionele fotoshoot zonder tijdslimiet.
  • Ongelimiteerd aantal kledingwissels.
  • Ongelimiteerd aantal achtergronden naar keuze.
  • Tips ter voorbereiding (kledingkeuze, haar, make-up, etc.).
  • 1-op-1 advies over welke foto’s je het beste kunt kiezen.
  • Professionele retouchering van alle uitgekozen foto’s.
  • Digitale aanlevering van de foto’s die je direct online kunt gebruiken.
  • Hoogwaardige service op een 5 sterren niveau.

Aan het einde van de sessie bekijken we samen de afbeeldingen en kies je zelf de foto’s die je graag hebben wilt. Op deze wijze kun je direct na afloop van de fotoshoot zelf bepalen hoeveel en welke foto’s je wilt afnemen.

Meer informatie

Een groot deel van mijn boekingen is gebaseerd op referenties en doorverwijzingen van klanten. Mijn doel is dan ook om op een leuke manier de beste mogelijke foto’s van jou te maken zodat je na de shoot je relaties vertelt over je nieuwe foto’s en wat een geweldige ervaring het was.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op of boek direct online via onderstaande afspraakplanner.

Marcel Schenk Photography
Fotostudio 030

Maak hier je afspraak

Laden...

“Marcel Schenk is een deskundige fotograaf die de tijd neemt om je op je gemak te stellen. Van nature ben ik erg cameraschuw en sta ik zelden goed op een foto. Het was dan ook een bewuste keuze om bij hem een afspraak te boeken. Ik was vrij nerveus toen ik bij hem binnenliep, maar de zenuwen waren dankzij zijn zorgvuldige aanpak al snel verdwenen. Nooit gedacht dat voor een camera staan zo plezierig kon zijn. De foto’s zijn, volledig boven verwachting, prachtig geworden. Een aanrader als je op zoek bent naar een goede potretfoto!”
Hacer Karadeniz

Ik had portretfoto’s nodig voor mijn eigen zakelijke website. Marcel gaf aan dat hij me daar vast mee kon helpen en we hebben een fotosessie ingepland. Hij nam rustig de tijd voor mij maar ook voor het perfect krijgen van de belichting en de kwaliteit van de foto. Minstens net zo belangrijk. Ook mijn eigen wensen en voorkeuren werden zorgvuldig meegenomen. Het resultaat is een zestal prachtige foto’s die ik zowel zakelijk als privé veel zal kunnen gebruiken! Haarscherp, mooi van kleur en met zorg gemaakt. Kortom, een zeer tevreden klant!”
Yvette Groenewegen, massagepraktijk Corpus Sana