fotoshoot Utrecht example

OVER FOTOSHOOT UTRECHT

Jezelf van je beste kant laten zien vraagt om een professionele aanpak. Of het nu gaat om een professionele profielfoto, portretfoto’s voor een bedrijfsbrochure, foto’s voor je portfolio als model of gewoon een leuke funshoot. Voor een fotoshoot Utrecht ben je bij Marcel Schenk aan het juiste adres. Tijdens de fotoshoot coacht fotograaf Marcel Schenk je naar een optimaal resultaat en kijk je samen wat het beste voor jouw werkt. Hiervoor neemt hij alle tijd zodat je ook echt foto’s krijgt die weergeven wat jij wilt uitstralen.

Op deze pagina lees je hoe een fotoshoot werkt en inspireren we je graag met voorbeelden van wat er mogelijk is. 

Fotoshoot Utrecht Werkwijze

HOE VERLOOPT DE FOTOSHOOT?

1. Voorbereiding fotoshoot

Voorafgaande aan de fotoshoot ontvang je een lijst met tips zodat je je thuis al kan voorbereiden op de fotoshoot en de juiste kleding kan meenemen. Op je afspraak wordt je door fotograaf Marcel Schenk in de fotostudio ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie of thee geef je aan wat voor foto's je wilt hebben en wat voor jou belangrijk is dat de foto's uitstralen.
Als je wensen duidelijk zijn legt Marcel de vervolgstappen uit zodat je weet wat je kan verwachten. Aansluitend is er tijd om je haar en eventueel make-up te doen aan een professionele visagietafel. Ook is er een kleedruimte voor het wisselen van kleding. Op deze wijze ben je goed voorbereid voor je fotoshoot.

2. De fotoshoot zelf

Na de voorbereiding gaat de fotoshoot echt beginnen. Hiervoor nemen we alle tijd zodat er geen tijdsdruk is en je rustig kunt wennen aan de omgeving en lampen. De fotograaf zorgt dat de belichting optimaal voor jou is ingesteld en vervolgens maakt hij enkele proeffoto's. Als die goed zijn geeft hij je tips over hoe je het beste kan staan en probeer je verschillende houdingen uit. Zo ontdek je wat voor jou het beste werkt. Ook kun je tijdens de fotoshoot wisselen van kleding om te kijken welke outfits het beste voor jou werken.
Tussen het nemen van de foto's door zie je de foto's direct op een groot beeldscherm. Zo zie je direct wat er gebeurd. Gedurende de hele fotoshoot krijg je feedback en tips van de fotograaf voor een optimaal resultaat.

3. De beste foto's kiezen

Direct na afloop laat de fotograaf je de foto's zien op een groot beeldscherm. Uit alle foto's kies je met hulp van de fotograaf de foto's die jij graag wilt hebben. Ook hiervoor nemen we rustig de tijd.
Alle door jou geselecteerde foto's worden vervolgens in de dagen na de fotoshoot professioneel nabewerkt. Dit duurt maximaal een week maar kan ook sneller als er spoed is. De professioneel nabewerkte foto's ontvang je vervolgens per email.
De formaten die worden geleverd zijn zowel geschikt voor afdrukken als voor gebruik op een website of je social media. Zo kun je direct aan de slag met je nieuwe foto's.

marcel schenk fotograaf utrecht

OVER MARCEL SCHENK

Een fotoshoot draait om het zo mooi en professioneel mogelijk van de persoon of personen die op dat moment voor de lens staan. Maatwerk is dan ook heel belangrijk en maakt het verschil tussen een middelmatige en een krachtige foto. Door zicht te specialiseren in portretten heeft Marcel Schenk de vaardigheden ontwikkeld om dat maatwerk te leveren. Met passie, geduld en de nodige humor zorgt hij dat jij optimaal op de foto komt.

Marcel: “Iedereen kan goed op de foto staan is mijn motto! Ik ga daarom graag met je aan de slag en coach je tijdens de shoot naar een optimale look. Daar nemen we rustig alle tijd voor zodat we niet hoeven te haasten en jij straks ook die krachtige foto’s hebt die vertrouwen uitstralen. Foto’s waar je gewoon echt goed op staat.”

Marcel Schenk is opgeleid door topfotograaf Peter Hurley (New York) en portretspecialist Ivan Weiss (Londen). Marcel heeft in 2021 de status van Associate Photographer verkregen bij Peter Hurley’s Headshotcrew, een wereldwijde groep van gerenommeerde headshot specialisten.

 fotograaf utrecht, fotoshoot utrecht, peter hurley

FOTOSHOOT UTRECHT | REFERENTIES

FOTOSHOOT UTRECHT | VOORBEELDFOTO'S

FOTOSHOOT BOEKEN?

Ben je enthousiast geworden over fotograaf Marcel Schenk en de fotoshoot Utrecht? Wil je ook echt mooie en authentieke foto’s voor zakelijke, persoonlijke of model doeleinden? Boek dan nu je fotoshoot Utrecht online.

Via onderstaande button zie je de mogelijkheden, prijzen en kun je direct zien welke data nog beschikbaar zijn. Graag tot binnenkort in de studio!

Scroll naar boven