fotograaf fotostudio fotoshoot utrecht

JE PORTRETFOTOGRAAF IN UTRECHT VOOR PROFESSIONELE FOTO'S

Marcel Schenk Photography is gevestigd als fotograaf in Utrecht en is gespecialiseerd in profielfoto’s en portretten. We zorgen ervoor dat je optimaal op de foto komt door je te coachen tijdens de fotoshoot en nemen daar ruim de tijd voor. De foto’s worden gemaakt in onze fotostudio in Utrecht of op locatie en we werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Utrecht en omgeving? Dan ben je bij Marcel Schenk Photography aan het juiste adres. De foto’s van Marcel Schenk Photography kenmerken zich door oprechte expressie en een moderne compositie. Krachtige, toegankelijke foto’s die vertrouwen uitstralen en waarmee je gelijk een sterke eerste indruk maakt.

Lees op deze website hoe ook jij je professionele foto kunt laten maken. Heb je vragen, neemt dan gerust contact met ons op.

Portretfoto Utrecht

Jouw beeld op Social Media, je website of een CV is zeer bepalend. Met de perfecte foto vertel je exact wie je bent. Maar hoe kom je aan een perfecte portretfoto? Een technisch begaafd fotograaf is namelijk nog geen goede portretfotograaf. De taak van een portretfotograaf is om méér te vangen in een foto dan alleen de fysieke kenmerken van iemand. Marcel Schenk is een bevlogen en ervaren portretfotograaf Utrecht. Een professionele portretfoto van jezelf laten maken in zijn studio, is een bijzondere ervaring. Er komt zoveel meer bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Een onbekende omgeving, en het fotograferen zelf, kan er voor zorgen dat je je wat ongemakkelijk voelt. Door de aanpak van Marcel Schenk verdwijnt die onzekerheid. Marcel Schenk gaat zorgvuldig te werk, weet waar op gelet moet worden en hoe hij een ongedwongen, ontspannen sfeer kan creëren om een opname te maken die jouw persoonlijkheid onderstreept. Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk.

Coaching portretfoto Utrecht

Je wilt er graag zo goed mogelijk uitzien maar hebt geen idee welke gezichtsuitdrukking of houding daar het beste bij past. Daarom maakt coaching een belangrijk deel uit van de fotoshoot. Door de aangegeven tips voor, en tijdens de fotografie wordt je zelfvertrouwen vergroot. Er ontstaat een duidelijk beeld van wie jij bent, wat jouw verhaal is; unieke details die een portretfoto kracht en authenticiteit meegeven en waarmee portretfotograaf Utrecht, Marcel Schenk, aan het werk gaat, net zolang tot het beoogde resultaat behaald is. Hij neemt er alle tijd voor. Naast zelfvertrouwen moet je ook benaderbaar zijn op de foto, belangrijk als je het portret op LinkedIn en andere online platforms wilt gebruiken. Gefotografeerd worden voor een portretfoto Utrecht is een ervaring waar je met veel plezier op terugkijkt, wat te zien is op het eindresultaat van de foto’s.

De fotostudio voor personal branding

In fotostudio 030 Creative Space van Marcel Schenk wordt het fotograferen van een portretfoto in Utrecht op professionele wijze aangepakt. Na het boeken, bespreek je samen met de portretfotograaf Utrecht wat het doel is van de portretfoto. Aan de hand daarvan ontvang je kledingadviezen. In fotostudio 030 Creative Space is er de mogelijkheid voor een kledingwissel, fijn als je meer keuze wilt hebben of kleding wilt uitproberen. Op deze locatie is het ook mogelijk om een professionele visagist te boeken. Een goede make-up, voor mannen en vrouwen, geeft zelfvertrouwen, ondersteunt de persoonlijkheid op een prettige manier en vormt een extra garantie voor een prachtige portretfoto. Als service kun je direct het resultaat op de laptop bekijken en eventueel al een selectie maken. Met de portretfoto’s verzeker je jezelf van een optimale personal branding.

Informatie

Een professionele portretfoto in Utrecht laten maken, roept waarschijnlijk veel vragen op. Op de website van portretfotograaf Utrecht, Marcel Schenk, staan allerlei praktische tips. De vraagbaak geeft antwoord op vragen als wat de tijdsduur van een fotoshoot is, hoe het allemaal werkt en geeft informatie over nabewerking. Wil je graag meer zekerheid bel dan even. Het gaat tenslotte om een unieke presentatie van jouw authentieke persoonlijkheid en dat moet goed geregeld zijn.

Scroll naar boven